Kerstpakket

Beste heer/mevrouw,

De tijd gaat zo snel en voordat we het weten is het alweer Kerst. Dat is een goed moment om uw medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar en om het nieuwe jaar vooruitstrevend te beginnen. Aandacht voor mensen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen ongetwijfeld ook in uw organisatie belangrijke kernwaarden zijn. Hierin kan uw bedrijf opvallen door te kiezen voor duurzame cadeaus en geschenken. Of het nu gaat om relatiegeschenken, een extraatje voor het personeel of een bijzonder kerstpakket, wij leveren samengestelde of een op maat gemaakt fairtrade kerstpakket, passend bij uw organisatie.

Speciaal op maat pakket

Uit ons ruime assortiment kunt u zelf of samen met onze hulp een duurzaam kerstpakket naar wens samenstellen. Bent u op zoek naar een speciaal thema of kleurenpalet? Alles is mogelijk.

Cadeaubon

Naast onze (h)eerlijke producten hebben wij ook eigen cadeaubonnen. Deze kunnen geleverd worden in een geschenkverpakking en - extra feestelijk – samen met een reep Tony’s Chocolonely, fles wijn of een ander product. Natuurlijk kunt u ook losse cadeaubonnen bestellen om aan uw eigen pakket toe te voegen.

Wij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.
Neem contact op met de Wereldwinkel Wolvega
(0561-611987) of stuur een berichtje naar :
Kerstpakket@wereldwinkelwolvega.nl
Ons adres: Van Harenstraat 48 in Wolvega.

U bent van harte welkom !Terug naar de hoofdpagina

Kerstpakket